Service-uri auto noi pe autoeconom.ro

service-uri auto noi pe autoeconom.ro

Suntem din ce în ce mai mulți!

În luna noiembrie am avut plăcerea de a adăuga pe lista service-urilor membre autoeconom.ro următoarele 14 service-uri auto: Plus Extra Service – Baia Mare, Service Auto Beralex – Baia Mare, Am Plus Com – București, Acc Invest – Cluj Napoca, Alex Auto – Cluj Napoca, Autodoc – Cluj Napoca, Service Auto Iovi – Cluj Napoca, Fantasy Motors – Constanța, West Europa Company – Iaşi, Quick Auto Service – Iași, Car Service Ind – Iași, Raffaello – Timișoara și Autodaris Car Service – Timișoara.

După cum le sugerează și numele, Quick Service – Iași mizează în primul rând pe promptitudine și maximum de eficiență, astfel service-ul pune la dispoziția clienților săi soluții de diagnosticare rapidă, stocuri de piese și aprovizionare, precum și numeroase posibilități de testare a calității serviciilor efectuate.

Rețeta celor de la Fantasy Motors – Constanţa combină profesionalismul și ofertele avantajoase de preț. Service-ul lor multi-brand pune la dispoziția clienților o gamă largă de servicii de reparații și întreținere pentru autoturisme, scutere, ATV-uri, motociclete, microbuze și autoutilitare.

Raffaello Auto Service – Timişoara se bucură de o experiență de peste 20 de ani în domeniu și din 1996 a devenit primul service dedicat mărcilor Fiat – Alfa Romeo din vestul țării. Personalul service-ului este specializat în mecanică auto, instalații auto și tinichigerie.

Service Auto Beralex – Baia Mare se numără printre service-urile de tradiție din Baia Mare, oferind clienților servicii all inclusive, piese auto din dezmembrări și consultanță în domeniul achizițiilor de autoturisme.

Plus Extra Service – Baia Mare vine în întâmpinarea clienţilor cu servicii de calitate efectuate într-un timp foarte scurt. Prin natura colaborării cu cei mai importanţi furnizori de piese auto, clienţii se bucură de o gamă largă de piese la preţuri competitive.

Le urăm bun venit noilor membrii autoeconom.ro și suntem siguri că vor continua să ofere utilizatorilor noștri cele mai bune servicii de reparații auto la prețuri competitive.

Spune și prietenilor tăi: