Service-uri auto de încredere când ai probleme cu mașina

Service-uri auto de încredere

Cât de des amâni rezolvarea problemelor la mașină?

Fie că e vorba de simpla revizie anuală sau de o reparație ce necesită atenție urgentă, cum ar fi reparații la sistemul de climatizare, majoritatea dintre noi amână rezolvarea acestora cât mai mult timp.

Se poate să fie bugetul, lipsa de timp sau…

În urma discuțiilor cu utilizatorii autoeconom.ro, am remarcat că o cauză majoră a amânării vizitei la service stă în complexitatea procesului prin care trebuie să treci pentru a primi oferte de preț sau a face o programare. Există 2 situații foarte comune:

   1. Nu cunoști niciun service auto de încredere

În această situație, trebuie mai întâi să te înarmezi cu răbdare, să ai la îndemână un PC sau un telefon și să începi căutările. După primele căutări îți dai seama că informația de pe site-urile service-urilor auto nu este organizată, detaliile de contact sunt ascunse, neactualizate sau chiar lipsesc.

Dacă vrei să economisești timp și încerci să cauți de pe telefonul mobil, s-ar putea să ai surpriza că majoritatea site-urilor nu sunt responsive si informația este foarte greu de accesat, dacă nu imposibil.

Într-un final, găsești câteva opțiuni și te hotărăști să afli informații despre ele.

Un criteriu important de selecție a unui service auto este existența recenziilor (părerea clienților anteriori care au vizitat service-ul). Foarte puține service-uri auto își actualizează informația de pe site-urile proprii sau pe rețelele de socializare, asta în cazul în care chiar există recenzii pozitive pe care ar putea să le prezinte.

Astfel, încet, te transformi într-un detectiv, când de fapt tu doar vroiai să decoperi rapid câteva informații, să primești o ofertă de preț concretă și să stabilești o programare.

Au trecut deja minute bune, dacă nu câteva ore căutând informații, și încă simți că nu ai ajuns nicăieri. Începi să te gândești că opțiunea cea mai rapidă ar fi primul service care îți iese în cale.

Încă puțin…

 2. Cunoști un service auto

Există mulți proprietari de mașini care au găsit deja un service auto de încredere și de fiecare dată când e cazul, apelează la acesta. Dacă nu ești interesat de a economisi timp și bani la următoarea vizită în service, restul articolului nu îți este de ajutor.

În cazul în care ai vrea să afli cât te va costa următoarea revizie și să stabilești o programare online, direct de pe telefonul mobil, există o soluție – aplicația mobilă autoeconom.ro și ți se adresează dacă te afli în cele 2 situații menționate.

Momentan aplicația este disponibilă doar pentru telefoanele și tabletele cu sistem de operare iOS.

Aplicația autoeconom.ro este tot ce ai nevoie pentru a programa următoarea vizită la un service auto. Te ajută să primești oferte de preț de la service-uri auto de încredere din apropiere. Compari ofertele și o alegi pe cea mai bună, economisind astfel timp și bani.

Ce poți face cu aplicația autoeconom.ro?

* Trimiți cereri de ofertă pentru revizii și reparații auto doar la service-uri auto verificate și autorizate R.A.R.

* Primești oferte de preț de la service-uri auto de încredere din apropiere.

* Vezi informații complete despre fiecare service auto care a ofertat și citești recenziile utilizatorilor anteriori.

* Accepți cea mai bună ofertă și te programezi la service.

* Evaluezi service-ul auto vizitat și serviciile oferite de acesta.

* Setezi și primești notificări gratuite cu 30, 14 și 7 zile înainte să îți expire asigurarea RCA, ITP-ul sau rovinieta.

Descarcă aplicația și începe să economisești timp și bani la întreținerea mașinii.

Spune și prietenilor tăi: