Un service pe zi – Inventive Auto Services

inventive auto services

Inventive Auto Services este un service auto multimarcă situat în București, Sector 4, pe strada Valerian Prescurea, nr. 13.

Inventive Auto Services se doreşte a fi un concept nou și revoluţionar pe piaţa auto din România, prin îmbinarea serviciilor de calitate oferite în întreţinerea şi reparaţia autovehiculelor, dispunerea de echipamente de ultimă generaţie şi echipa de profesionişti cu reală experienţă în soluţionarea problemelor auto.

Cele mai importante servicii oferite de Inventive Auto Services:

  • Reparații și întreținere pentru toate mărcile
  • Mecanică generală
  • Electrică
  • Diagnoză
  • Climă

Vezi aici lista completă de servicii oferite de Inventive Auto Services.

Membru al platformei autoeconom.ro din februarie 2015, acesta a ofertat peste 45 de cereri venite din partea utilizatorilor. Recenziile și evaluările clienților care au vizitat Inventive Auto Services sunt disponibile pe profilul autoeconom.ro al service-ului. Inventive Auto Services este și centru de frâne autorizat ATE.

Sloganul service-ului: “Avem grijă de maşina ta! Nu trebuie sa o mai faci tu de acum înainte!” sintetizează patru elemente fundamentale: profesionalism, încredere, siguranţă şi transparenţă.

Plănuiești o vizită la service în perioada următoare? Primește o ofertă de preț de la Inventive Auto Services și stabilește o programare online.

 

Spune și prietenilor tăi: