Folosirea internetului crește calitatea reparațiilor auto

internetul creste calitatea reparatiilor auto

Dat fiind numărul tot mai mare de maşini din parcul auto naţional, peste 6 milioane, existenţa service-urilor auto care să ofere servicii de reparaţii şi întreţinere de calitate este indispensabilă.

Ca proprietar de maşină, singurul mod de a mai economisi la întreţinerea acesteia, fără a face vreun compromis legat de calitatea reparațiilor auto, rămâne o factură cât mai mică la vizita în service.

Platforma online www.autoeconom.ro facilitează concurenţa între service-urile auto din România oferind proprietarilor de maşini posibilitatea de a compara mai multe oferte de preţ venite din partea service-urilor membre. Întreg procesul este foarte uşor şi se desfăşoară online, proprietarii de maşinii fiind nevoiţi doar să completeze un formular standard de cerere ofertă. Service-urile membre primesc cererile şi încep să oferteze, oferte care ajung în contul de utilizator pe autoeconom.ro sau pe adresa de e-mail a proprietarilor de maşini.

Aceştia pot alege cea mai bună ofertă pentru operaţiunea dorită analizând mai multe criterii, cum ar fi: recenziile şi evaluările clienţilor anteriori, preţul operaţiunii, locaţia service-ului şi specializările acestuia.

Platforma ajută, pe de-o parte, proprietarii de maşini în căutarea unor servicii de calitate la preţuri competitive, iar pe de altă parte, service-urile auto care oferă aceste servicii şi sunt deschise la o nouă metodă de a atrage noi clienţi şi de a-şi creşte veniturile.

“Prin autoeconom.ro am creat un loc de întâlnire între proprietarii de maşini şi service-urile auto profesionale din România. Folosind site-ul, proprietarii de maşini pot economisi foarte mult timp şi bani în căutarea service-ului ideal, calitatea serviciilor oferite de către service-urile partenere fiind certificată de recenziile şi evaluările 100% reale ale clienţilor anteriori.” Tudor Cioltea co-fondator şi manager general al autoeconom.ro.

Primește 3 oferte de preţ pentru următoarea vizită la service!

Autoeconom.ro a fost lansat în octombrie 2013, şi de atunci a ajutat peste 275 de proprietari de maşini să primească oferte de reparaţii de la service-urile partenere din toată ţara.

Spune și prietenilor tăi: