Cum faci ca excursiile lungi cu mașina să devină confortabile?

Pe timpul verii e perfect să faci excursii lungi, pentru a experimenta altceva decât monotonia unei zile din perioada mai mohorâtă a anului.

Primește 3 oferte de la service-uri auto!

Adesea, liniștea este perturbată pe drumul prea lung de copiii, care, stând pe scaunele din spate ale mașinii încep să discute sau să se certe, transformând călătoria din plăcere în ”coșmar”.
Dacă ești deschis la minte, poți face în așa fel încât să transformi totul într-o experiență plăcută, iar noi îți oferim câteva sfaturi pentru o excursie plăcută atât pentru tine, cât și pentru copii.

Suporturi pentru căni

E important să nu te deshidratezi atunci când călătorești în zilele toride de vară, iar dacă nu vrei să faci opriri lungi, probabil îți vei dori ca cei care se află în mașină să nu piardă prea mult timp hidratându-se cu ceva răcoritor. Nu toate mașinile au suporturi pentru căni pentru toți pasagerii, dar poți improviza. Ia cu tine pahare de unică folosință. Îți vor fi de folos! Poți folosi o formă pentru brioșe într-o geantă, pentru a le stabiliza. E o idee ciudată, dar destul de eficientă.

Depozitarea

Atunci când pornești la drum este destul de tentant să iei tot ce este posibil și de care crezi că ai nevoie pentru a te bucura de o excursie confortabilă. Din păcate, rezultatul este adesea o mașină plină de lucruri care cad pe pardoseală pentru că nu au un loc al lor. Cu toate lucrurile pe care le-ai luat cu tine depozitate în spate, spațiul devine mai mic, iar riscul ca cei care stau pe banchetele din spate să-i incomedeze pe cei din față este mai mare, ceea ce e deosebit de enervant. Poți atașa o plasă pe mânerul din plafon sau o sfoară între mânere dacă e neapărat necesar. Nu arată drăguț, dar funcționează.

Dispozitive de reîmprospătare a aerului

După câteva ore bune într-o mașină populată, s-ar putea ca aerul să nu mai fie atât de plăcut de respirat. De recomandat e folosirea unor ordorizante, dispozitive de împrospătare a aerului, cu o aromă aprobată de toată lumea. Aerul va deveni împrospătat și de suportat pe durata unei călătorii lungi. Asigură-te să ai destule pungi pentru a depozita gunoiul și să le legi astfel încât mirosul din mașină să nu se schimbe. Aruncă-le la fiecare oprire.
Mai mult, aerul condiționat trebuie să funcționeze corect pentru ca tu și cei care se află în mașină să se simtă comod!
Înainte de a pleca la drum primește 3 oferte de preț pentru verificarea și încărcarea cu freon a instalației de climatizare!

Protecția solară

Dacă te numeri printre aceia care simt nevoia să se odihneasă din când în când atunci când conduc, asigură-te că ai parte de o odihnă plăcută. Nu există nimic mai deranjant pentru unii decât lumina soarelui care bate în geam atunci când încearcă să se relaxeze sau să doarmă. Poți cumpăra protecții pentru geamuri în diferite forme și mărimi, dar dacă vrei să nu ai deloc lumină, poți acoperi complet geamul cu o haină sau cu o placă de carton pe care să o fixezi pe geam.

                   Luând în considerare aceste sfaturi, te poți bucura de un drum liniștit! two happy kids in the car

Spune și prietenilor tăi: