Cum economisești 265 lei la schimbarea unui kit de ambreiaj?

schimb kit ambreiaj

Platforma autoeconom.ro oferă proprietarilor de maşini acces la cele mai bune servicii online pentru întreţinerea maşinii. Pe lângă acest lucru, utilizatorii înregistraţi beneficiază şi de economii consistente la efectuarea reviziilor sau reparaţiilor la service-urile membre. Momentan sunt peste 180 de service-uri auto care sunt dispuse să ofere servicii de cea mai înaltă calitate.

Recent, un utilizator al platformei autoeconom.ro a economisit 265 LEI la schimbarea kitului de ambreiaj la un Fiat Panda din anul 2007. Acesta a folosit GRATIS modulul de trimitere cerere ofertă către service-urile membre din Bucureşti, iar în decursul a două zile a primit 3 oferte de preţ.

În cererea de ofertă acesta a specificat operaţiunea dorită (schimbarea kitului de ambreiaj folosind piese de calitate superioară) şi datele tehnice ale maşinii, pentru a ajuta service-urile să identifice corect piesele necesare.

După compararea celor 3 oferte, utilizatorul s-a decis asupra celei mai bune oferte de preţ, convins fiind de evaluările pozitive oferite de clienţii anteriori acelui service. După acceptarea ofertei, utilizatorul şi service-ul auto au stabilit programarea finală pentru efectuarea operaţiunii, operaţiune ce a durat 4 ore şi a fost finalizată în cele mai bune condiţii, dovadă fiind evaluarea finală facută de utilizator service-ului auto respectiv.

*toate cele 3 oferte de preţ au fost făcute pe baza pieselor de calitate similară, diferenţa de preţ fiind dată de preţul manoperei/oră practicat de fiecare service în parte.

*economia de 265 LEI a fost calculată făcând diferenţa dintre cel mai mare preţ şi preţul ofertei acceptate.

Primește și tu oferte de preț pentru schimb kit ambreiaj!

Spune și prietenilor tăi: