Autoeconom.ro prezentat la radio EuropaFM

autoeconom.ro si radio europafm

Platforma autoeconom.ro prin care proprietarii de maşini au posibilitatea de a primi oferte de preţ pentru revizii şi reparaţii auto de la cele mai bune service-uri auto din România, a fost prezentată pe EuropaFM – www.europafm.ro.

Ai o problemă la maşină sau trebuie să efectuezi o revizie? Primește 3 oferte de preţ!

EuropaFM are un format generalist ce conţine cele mai obiective ştiri şi cea mai bună muzică din ’80 până azi. Acoperă 60% din teritoriul ţării, 80% din populaţie cu 44 de staţii în ţară. Publicul ţintă al radioului cuprinde vârsta de 25 – 45 de ani.

Prin intermediul programelor sale, Europa FM te trezeşte în fiecare dimineaţă, e alături de tine la micul dejun, te însoţeşte şi îţi ţine companie la serviciu, iar în final te relaxează în drumul spre casă.

O parte din interviul acordat EuropaFM este prezentat mai jos.

Cum v-a venit ideea acestui proiect?

„Ideea acestui proiect ne-a venit în timpul perioadei cât eram studenţi în Danemarca. Am avut o problemă la maşină şi trebuia să ajung la service. Neavând pe cine să întreb să îmi recomande un service, am căutat online. În urma căutării am găsit o platformă care îţi oferea posibilitatea de a descrie problema şi a primi oferte de preţ de la service-uri auto din apropiere.

Platforma garanta că toate service-urile care ofertează sunt verificate şi au un anumit standard de calitate. La scurt timp am primit 3 oferte de preţ care specificau exact cum se va desfăşura operaţiunea, piesele folosite, durata şi costul. Am ales o ofertă de preţ în funcţie de evaluările pe care le avea service-ul respectiv de la clienţii anteriori. Acest lucru mi-a dat încredere că serviciile lor sunt de calitate.

Dupa această experienţă, am decis să facem ceva asemănător şi în România, ştiind problemele cu care se confruntă proprietarii de maşini în momentul în care trebuie să ajungă la service”, explică Tudor Cioltea, Co-Fondator şi Director de Dezvoltare autoeconom.ro, cum a început proiectul şi cum funcţionează platforma.

Vezi continuarea interviului aici.

Spune și prietenilor tăi: