Autoeconom.ro ți-a pregătit o surpriză la aniversarea a 2 ani de existență!

aniversare_autoeconom

Azi împlinim 2 ani de la lansarea platformei www.autoeconom.ro, 2 ani de când te ajutăm să găsești cele mai bune soluții de reparație și întreținere de calitate pentru mașina ta.

Am crescut frumos în acești 2 ani și acest lucru se datorează ție! Pe această cale, îți mulțumim pentru încrederea acordată! Totodată, mulțumim service-urilor membre autoeconom.ro din toată țara pentru seriozitatea și grija ca utilizatorii noștri să primească doar servicii de calitate!

Cu această ocazie specială, autoeconom.ro ți-a pregătit o SURPRIZĂ! În curând vom lansa aplicația www.autoeconom.ro și pentru telefoane mobile cu sistem de operare Android și iOS. Astfel, ai Autoeconom.ro cu tine oriunde mergi!

Vrei să fii printre primii care au acces la aplicație? Înregistrează-te și ai șansa de a câștiga un voucher de reparații auto în valoare de 100 LEI.

Află mai multe detalii despre aplicație aici: www.autoeconom.ro/app.

Azi e o zi deosebită pentru echipa autoeconom.ro. Se împlinesc 2 ani de când ne-am propus să îmbunătățim modul în care proprietarii de mașini din România caută un service auto și accesează servicii de reparații și întreținere auto.

Sunt sigur că utilizatorii care au folosit autoeconom.ro până în acest moment au văzut o evoluție a platformei pe care le-o punem la dispoziție, a serviciilor și a suportului pe care îl oferim. Acest lucru se datorează abilităților noastre de a asculta, învăța și implementa feedback-ul primit.

Doresc să mulțumesc echipei autoeconom.ro pentru eforturile susținute pe care le face pentru a pune la dispoziția utilizatorilor cele mai bune servicii online pentru întreținere și reparații auto și totodată service-urilor partenere și utilizatorilor noștri care folosesc cu încredere autoeconom.ro.” a declarat Tudor Cioltea, co-fondator şi manager dezvoltare autoeconom.ro.

Spune și prietenilor tăi: