Am stabilit câștigătorul campaniei ”Ia cu tine autoeconom.ro oriunde mergi!”

Așa cum ți-am promis, azi am anunțat fericitul câștigător al unui voucher de 100 lei ce poate fi folosit pentru revizii sau reparații auto la orice service membru autoeconom.ro. Câștigătorul a fost informat direct prin email. Pentru extragerea câștigătorului s-a folosit aplicația random.org.

Mulțumim tuturor celor care au participat la această campanie! În curând veți primi o notificare cu privire la lansarea aplicației!

Aplicația pentru telefon autoeconom.ro te va scuti de timpul pierdut cu contactele telefonice sau vizitele fizice la service în vederea găsirii celei mai bune oferte de reparație sau întreținere pentru mașina ta.

Va fi tot ce ai nevoie pentru a programa următoarea vizită la un service auto într-o aplicație!

Iată ce beneficii vei avea folosind aplicația autoeconom.ro:

  • Trimiți gratis cereri de ofertă pentru revizii și reparații auto doar la service-uri auto verificate și autorizate R.A.R.
  • Primești gratis 3 oferte de preț de la service-uri auto din apropiere
  • Vezi informații complete despre fiecare service auto care a ofertat și citești recenziile utilizatorilor anteriori
  • Accepți cea mai bună ofertă și te programezi la service
  • Evaluezi service-ul auto vizitat și serviciile oferite de acesta
  • Setezi și primești notificări gratuite cu 30, 14 și 7 zile înainte să îți expire asigurarea RCA, ITP-ul sau rovinieta.

Până la lansarea aplicației, poți să primești 3 oferte de preț pentru revizii sau reparații auto folosind site-ul autoeconom.ro de pe PC, tabletă sau telefon.

Spune și prietenilor tăi: