Autoeconom.ro s-a lansat

Mașina, accesoriu pentru unii și necesitate pentru alții, e cu siguranță îndrăgită de toți conducătorii auto. Ce ne facem atunci când aceasta are nevoie de toată atenția noastră?

Până și cele mai fiabile mașini au nevoie de întreținere – și atunci ne vedem nevoiți să investim timp și bani pentru a-i asigura o stare optimă de funcționare. Zilele în care trebuia să alergăm după un mecanic competent sunt de mult apuse. Service-urile auto din România s-au extins într-o vastă rețea de unități, iar acest fapt a permis diversificarea ofertelor și serviciilor. Acestea urmează în mod firesc regulile de piață, și astfel, nevoile clientului și implicit ale autovehiculului au trecut în prim-plan.

Viitorul sună bine și noi credem că se poate și mai bine, bunăoară trăim în era digitală. De aceea vrem să iți arătam cum să economisești timp și bani pentru revizii, reparaţii sau operațiuni de întreținere pentru mașina ta. Toate acestea cu un singur click, pentru că astăzi s-a lansat autoeconom.ro, platforma online ce servește ca loc de întâlnire dintre conducătorii auto și service-urile autorizate din țară.

Pe autoeconom.ro ai acces gratuit la toate serviciile platformei 24/7. Cu un cont de utilizator vei putea trimite oricând o cerere de ofertă și vei primi oferte de la service-urile auto din apropiere. Vezi, compari prețuri, verifici calitatea, stabilești data pe care o dorești și alegi cea mai avantajoasă ofertă pentru tine și mașina ta. Iată cum poți ajunge să ecomisești timp și bani, optând pentru oferta care ți se potrivește – Simplu, comod și fără costuri.

Spune și prietenilor tăi: